A kicsi mosogató nem csupán szükséges tartozék, hanem a design központi eleme is lehet. Ma a Schock Virtus N-100XS gránit mosogatót mutatjuk be, amely tökéletes választás helytakarékos kialakításhoz, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a funkcionalitásban vagy az esztétikában.

 

 

A Schock Virtus N-100XS Cristalite kicsi mosogató kompakt méreteivel, 381 x 381 mm, tökéletesen alkalmazkodik minimum 46 cm mély mosogatószekrényekbe. Ez a kis mosogató hatékonyan alakítja át a korlátozott teret hasznos munkaterületté.

 

 

Az innovatív CRISTALITE® anyagból készült kicsi mosogató kiemelkedően ellenáll a sokkoknak – felülete majdnem háromszor keményebb, mint a gránit. Ráadásul tartalmazza a SCHOCK proHygienic21 technológiát, amely garantálja az élelmiszerbiztonságot és megkönnyíti a tisztítást és karbantartást.

 

 

A Schock Virtus N-100XS több, mint egy 40 cm-es mosogató – lehetőséget ad mosogatószer adagoló vagy lefolyó távműködtető hozzáadására, tovább növelve ezzel a keskeny mosogatótálca hatékonyságát.

 

 

Legyen szó lakás konyhájáról, garzonlakásról, “tiny house” stílusú házról vagy moduláris otthonról, a 381 x 381 mm méretű Schock Virtus N-100XS kis gránit mosogató az ideális választás. A mindössze 5,5 kg-os súly könnyű telepítést tesz lehetővé, a fekete szín pedig merész megjelenést kölcsönöz.

 

 

A csomag tartalmazza a lefolyógyűrűt, kosár szelepet, szifont és bilincseket, így a telepítés gyors és egyszerű. Válassza a Schock Virtus N-100XS-t, a kis mosogatót, ami újradefiniálja a helytakarékosságot, anélkül, hogy le kellene mondania a stílusról és funkcionalitásról. Ez egy példa arra, hogy egy kicsi mosogató hogyan forradalmasíthatja a konyháját, tökéletesen ötvözve a hasznosságot a kellemessel.