A konyha gyakran a ház szíveként ismert, és egy megfelelő konyhai mosogató hozzáadhatja a funkcionalitást és a stílust. Minden fehér Schock mosogató, amelyet egy kihúzható fejjel rendelkező Kavus csappal párosítanak, erőteljes állítást tesz bármely modern konyhában.

 

 

A Mono N-100S (490 x 510 mm) és a Mono N-100 (570 x 510 mm) modell két példa a Schock kínálatában található fehér konyhai mosogatókra. Ezek a mosogatók nemcsak hasznosak, hanem gyönyörűek is, finoman egyensúlyozva a fekete színű kihúzható fejjel rendelkező Kavus csappal.

 

 

A Greenwich N-100 (456 x 456 mm), a Greenwich N-100L (556 x 456 mm) és a Greenwich N-100XL (750 x 456 mm) modellek tökéletesek azok számára, akik több helyet szeretnének a konyhában. 

 

 

Ezek a fehér mosogatók erős kontrasztot képeznek a kihúzható fejjel rendelkező Kavus csappal, hangsúlyozva eleganciájukat és finomságukat.

 

 

Végül a Tia D-100LS (780 x 500 mm) modell kitűnő példa egy fehér konyhai mosogatóra fekete csappal. Ez a modell bőséges teret kínál az ételek előkészítésére és mosogatására, miközben a csap hozzáadott stílust és funkcionalitást biztosít.

 

 

Minden modellhez tartozik egy fekete színű kihúzható fejjel rendelkező Kavus csap, ami egy színkontrasztot hoz létre, amely stílust kölcsönöz a konyhának. Minden készlet tartalmazza a fekete színű látható részeket, amelyek kiegészítik a dizájnt.

 

 

Ezek a Schock fehér konyhai mosogatók fekete kihúzható fejjel rendelkező Kavus csappal nemcsak funkcionálisak, hanem elegánsak is. Ők a stílus, tartósság és funkcionalitás tökéletes kombinációját képviselik, hozzáadva a rafináltságot bármely konyhához. Válassza a Schock konyhai mosogatókat egy lenyűgöző designhoz, amely elegáns és praktikus módon kombinálja a fehéret a feketével.