A modern belsőépítészetben a fekete konyhai mosogatók trendi választásnak számítanak. Különösen a fekete gránit mosogatók tűnnek ki különleges eleganciájukkal és kivételes tartósságukkal. A vezető gyártók között a Schock emelkedik ki prémium fekete mosogatóinak modelleivel.

 

 

A Mono N-100S modell, 490 x 510 mm méretekkel, a fekete gránit robusztusságát kombinálja egy kompakt dizájnnal. Ez a modell tökéletes kisebb területekhez, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a használhatóság terén.

 

 

Azok számára, akiknek több helyre van szükségük, a Mono N-100, 570 x 510 mm méretekkel, tágas medencét biztosít az ételek előkészítéséhez és hatékony tisztításához.

 

 

A Greenwich N-100 és Greenwich N-100L modellek, melyek 456 x 456 mm, illetve 556 x 456 mm méretekkel rendelkeznek, stílust és teljesítményt hoznak. Egyedi dizájnjuk bármilyen konyhai stílushoz illik.

 

 

A Greenwich N-100XL, 750 x 456 mm méretekkel, a tágas konyhákhoz tökéletes választás. Végül, a Tia D-100LS modell, 780 x 500 mm méretekkel, kétmedencés dizájnt kínál, amely javítja a funkcionalitást és a munkafolyamatot.

 

 

Minden modellhez tartozik egy elegáns fekete színárnyalatú Kavus kihúzható fejű csap, amely egységes és kifinomult megjelenést teremt. Ezenkívül az összes szettben a látható részek is fekete színárnyalatúak, egységes esztétikát biztosítva.

 

 

Ezek a Schock fekete gránit mosogatók Kavus kihúzható fejű csapokkal nem csupán hasznos tartozékok a konyhában. Stílusjelentés is egyben, elegancia és rafináltság szintjét emelik. Válassza a Schock fekete konyhai mosogatót a tökéletes stílus, tartósság és funkcionalitás kombinációjához.